Gisteren stond onze eerste buiten wedstrijd op het programma. Een belangrijke pot, want we kunnen allemaal nog kampioen worden.

We opende de wedstrijd goed met een mooi afstandsschot 1-0. Korloo gaf hier antwoord op met twee afstandsschoten 1-2. Na even ballen scoorde wij er ook een, 2-2. Twee vrijeworpen verder en de stand was 3-3. Met een mooi afstand kwamen we weer op voorsprong 4-3. Helaas gingen we de rust toch in met een gelijke stand 4-4.

De doelpunten vallen over en weer 5-4, 5-5, 5-6. Met een kansje en een doorloopbal loopt Korloo uit. 5-8. Kom op SCMH!

Met nog twee mooie afstandsschoten van onze kans, kwamen we net te kort. Helaas, eindigde de wedstrijd met de stand 7-8.

Op naar de volgende wedstrijd. Wissel bedankt voor jullie hulp!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top