Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Van vrijdag 12 t/m maandag 15 mei vindt voor de 68e keer de kermis in Mariaheide plaats. Helaas ieder jaar een klein beetje kleiner. Om ervoor te zorgen dat de kermis kan blijven bestaan en de gezellige traditie voortgezet kan worden is er een kermiscommissie opgericht.

Martijn & Nicole Brouwers, Sandy Arts, Miek de Wit en Rian Bouwmans hebben de handen ineen geslagen en allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. De kermiscommissie: ‘in een dorp is de kermis weer een leuk moment om samen te komen. Voor de kinderen, maar ook voor ons als ouders om een borreltje te pakken. Dat moeten we proberen te behouden’

Naast de attracties op de kermis, staan er allerlei activiteiten voor de basisschoolkinderen op het programma. Van Ronnie Ballonnie tot pannaveldje, stoepkrijtschilderij, een disco met playbackshow, de jaarlijks terugkerende kleurplaat en een ‘versier je fiets, skelter of step wedstrijd’. En voor de ouders starten we de kermis op vrijdagavond met een heuse muziekbingo!

Kijk snel naar het programma in de Heise krant of hieronder en zet alvast in je agenda. We zien jullie graag! De kermiscommissie ()

DEZE ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE DORPSRAAD MARIAHEIDE & STICHTING KERMISSEN VEGHEL

Kleurpatenwedstrijd voor de kinderen om alvast in de sfeer te komen: zie voor de kleurplaten de attachments onder aan dit bericht.

PRIJSUITREIKING IS OP ZONDAG 14 MEI OM ± 16.00 UUR OP DE KERMIS
Inleveren van de kleurplaat kan alléén op vrijdag 12 mei vanaf 18.00 uur bij café D’n Brouwer.
Bij inlevering ontvang je 1 gratis ritje voor een kermisattractie.

 

Vrijdag 12 mei

230410 Ronnie Ballonnie

230410 kermis Bingo

Zaterdag 13 mei

230410 Discomiddag

Opgeven voor de playback show kan via:

Zondag 14 mei

230410 Pannaveld

230410 Stoepkrijten

Deelname bij stoepkrijt en pannaveldje is op eigen risico, hier is geen begeleiding bij aanwezig.

Maandag 15 mei

230410 Fiets versieren

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top