RKSV CITO - SCMH Eindstand: 0-0 verslag door Nick van der Sanden

OSS- Op Pinkstermaandag stond de laatste competitiewedstrijd uit tegen CITO op het programma. Voor SCMH stond er niks meer op het spel. CITO, dat al zeker was van de nacompetitie, zou bij winst vandaag en puntverlies van FC de Rakt nog 2e kunnen worden en daarmee 1 ronde later in de nacompetitie kunnen instromen.

Het was CITO dat al snel de aanval zocht . In de 5e minuut kregen ze de eerste kans na een aanval over links waarna de voorzet werd ingeschoten en door keeper Dave van Doorn tot corner werd verwerkt. SCMH verdedigde in de openingsfase en zocht de counter, zoals in de 12e minuut toen Roel Bekkers diep werd gestuurd en alleen op de keeper af ging. Zijn inzet ging helaas recht op de keeper af. Na een kwartiertje werd de Osse aanvalsdrift wat minder en ging de wedstrijd wat meer gelijk op. In de 23e minuut een grote kans voor CITO. Een corner werd ingekopt, maar ging via de lat over. Na een half uur voetballen weer een diepe bal op Roel Bekkers die vanaf eigen helft startte. Hij omspeelde de keeper, maar werd daarbij neergelegd wat resulteerde in een penalty en geel voor de Osse keeper. De penalty werd ingeschoten door Stan Rovers, maar werd gepakt door de keeper.

In de rust werd de Heise keeper gewisseld, Jonne Nooijen kwam erin voor Dave van Doorn. De tweede helft begon zoals de eerste, een fel CITO dat enkele grote kansen creëerde. Zo werd al snel de paal geraakt en ook de rebound ging er niet in tussen een kluwen van verdedigers. Even later weer een speler van CITO die alleen op de Jonne Nooijen af ging na een diepe bal, maar hij schoot recht op de keeper. In de 71e minuut werd een aanval van CITO afgevlagd wegens buitenspel. Wegens praten kreeg de Osse speler hierop direct rood, zodat CITO met 10 man verder moest. Net voor tijd kreeg SCMH nog een flinke kans. Roel Bekkers ging diep, legde terug op de net ingevallen Loek Vulders die binnenschoot. Zijn inzet kon door een speler nog net van de doellijn worden weggewerkt.

Hierdoor bleef het 0-0 en eindigt SCMH deze competitie op de 10e plek.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top