Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Zondag 2 jumi stond een bijzondere wedstrijd op het programma, namelijk de laatste wedstrijd van onze speelsters Bente en Marthe. SCMH 1 opent in de eerste minuten de wedstrijd 0-1. Doelpogingen lieten even op zich wachten, er werd relatief weinig gescoord in de eerste helft. De score ging tussen de twee ploegen gelijk op, waardoor we met een tussenstand van 4-4 de rust in gingen.


De dames van SCMH 1 gaan weer vol goede moed de tweede helft van start. We belonen onszelf direct 4-5. D.O.T. Heeft hier direct een reactie op 5-5. SCMH 1 probeert constant op voorsprong te komen. Alleen lukt het ze niet om die voorsprong uit te bouwen. Uiteindelijk lukt het SCMH 1 toch met 1 doelpunt verschil te winnen en gaan we met de winst naar huis. De stand is 8-9 geworden.
Wij willen Bente en Marthe bedanken voor alle sportieve jaren bij SCMH. De competitie is ten einde, we zien al onze trouwe supporters graag weer het volgende seizoen.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top