Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Met 48 teams werd dit jaar de 21e Heise Jeu de Boules kampioenschappen gehouden. De weergoden waren ons weer goedgezind want het mooie droge zonnige dag. Net als andere jaren werd ook dit jaar gespeeld op het hoofdveld van SCMH.


Nadat William het openingswoordje had gedaan en de deelnemers voorzien waren van enkele hapjes, stokbrood met Franse kaas of met paté en druiven, werd er rond 13.00 gestart met de eindrondes. Na diverse spannende wedstrijden waren om 16.00 uur de finalisten bekend en speelden zij in een zinderende finale om de eindoverwinning.

De uitslagen waren als volgt.

Poule A:

1e plaats en Hei’s Kampioen 2024: Greetje van Os en Linda van den Broek
2e plaats Lars Otto en Joep Willems

240602 Greetje en Linda


Poule B:

1e plaats Bert vd Linden en Pieter van Stiphout
2e plaats Sten vd Graaf en Leon vd Graaf

240602 Bert en Pieter


Poule C:

1e plaats Berdine Nooijen en Peter Nooijen
2e plaats Loek Vulders en Giel van Hees

240602 Berdine en Peter

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig op het terras onder het genot van een drankje en een muziekje.
We mogen terugkijken op een zeer geslaagde zonnige en gezellig dag.

240602 Jeu de boule1

De organisatie wil SCMH én in het bijzonder het kantine personeel wederom hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag!
Tot volgend jaar!!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top