Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Zondag 2 juni was de laatste competitie wedstrijd voor de dames van senioren 2. Twee weken eerder waren ze al kampioen geworden, maar dit moest nog wel groots gevierd worden. De wedstrijd tegen KV Rooi werd met 12-6 gewonnen, daardoor was het een goed begin van het feest. Door de inzet van enkele speelsters zijn er verschillende sponsoren gevonden, waardoor het een legendarisch feest kon worden. Nadat ze op de foto waren gegaan met het kampioensdoek, kon het feest in de kantine beginnen. Dit kampioensdoek is aangeschaft zodat in de toekomst elk kampioensteam van SCMH ermee op de foto kan.

240603 WhatsApp Image 2024 06 11 at 17.47.04
Het feest in de kantine begon met een muziekbingo, met fantastische prijzen. Inmiddels was SCMH 1 aangesloten om hun kampioenschap nogmaals te vieren. Als afsluiting kwam de partybus de teams oppikken om zo een rondje door Mariaheide te rijden, zodat iedereen van deze memorabele prestatie afweet.
Nu genieten deze dames van hun welverdiende vakantie om klaar te stomen voor de reserve topklasse. Begin volgend seizoen staan ze er in ieder geval goed op, door de nieuwe tassen en truien die ze dankzij de sponsoren kunnen aanschaffen. De sponsoren zijn het hele seizoen 2024/2025 nog zichtbaar op een doek naast het veld.

240603 WhatsApp Image 2024 06 11 at 17.47.04 2  240603 WhatsApp Image 2024 06 11 at 17.47.06


Bedankt: Snacks4dogs, Upgraders, De Wit asperges, Lenz Architecten, ZoDus Makelaars, Glow Beauty & Lounge, Plus Uden, Installatietechniek Schepers, GijsHuis, Bloezm, ’t Aardbeien Kraampje Uden, VeldenTuin, Portas, Manege Hogerduinen en Albert van den Broek Schilderwerken.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top