Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Ten zuiden van Mariaheide zal de 2e fase van Steenoven worden ontwikkeld. Het nieuwe plan ‘Steenoven II fase II’ maakt maximaal 40 grondgebonden woningen mogelijk voor verschillende doelgroepen. Dit plan is op 27 juni 2024 vastgesteld door de gemeenteraad van Meierijstad en gaat vanaf 12 juli 2024 tot en met 22 augustus 2024 opnieuw ter inzage.

Voor de mogelijkheid om beroep in te stellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan en de digitale versie van het plan kunt u de volledige bekendmaking raadplegen op www.officielebekendmakingen.nl. Zoekterm: Steenoven II Fase II

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top