F35ers, Joint Strike Fighters, Gevechtsvliegtuigen, Scheurijzers moeten uit ons luchtruim verdwijnen. Ze maken veel te veel geluidsoverlast.

De lage brom van de F-16 is nog te verdragen want die is 150 hertz maar die van F-35 gaat tot 25 hertz en meer dan 120 dB

Dat geluid gaat dwars door muren en ramen heen. In huis is het dan onmogelijk om te communiceren. Huisdieren raken in stress en mensen krijgen gehoorschade.

Doordat F35ers ongevraagd over ons heen scheuren is mijn linkse gehoorgang aangetast. Niet alleen die gehoorgang van mij, maar ook van honderden andere bewoners uit Veghel, Uden, Volkel, Erp, Boekel, Zeeland, Oss, Megen, Appeltern, st Oedenrode, st Hubert, Odiliapeel, Wilbertoord, Mill en woonplaatsen die niet zijn genoemd.

Ik heb een petitie geopend voor het verbannen van F35ers, Joint Strike Fighters, Gevechtsvliegtuigen, Straaljagers, Scheurijzers.

Onderteken a.u.b. deze petitie.

https://straalvliegtuigen.petities.nl

230908 F35

(bij de redactie is de indiener van dat artikel bekend)

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top