Re: over een maand ist zover

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

 
 

4e Nieuwsbrief MOMfest 2023

 

Bekijk de webversie

WEBSITE

TICKETS 

LINE-UP

 

Nog een klein maandje tot MOMfest 2023!

Time flies when you have fun!!! Over een klein maandje is het alweer zover, de 29e editie van MOMfest! We zijn er weer helemaal klaar voor. Join the ride! De voorverkoop gaat top dus scoor snel je tickets in MOMfest shop!!!
Tickets>

 

Het tijdschema MOMfest 2023 staat nu on-line!

Yes, het was een beetje puzzelen, maar daar is ie dan, het official MOMfest blokkenschema 2023! Klik hieronder op de link, maak je planning en mis helemaal niks van je favourite act! 
Tijdschema>

Speciale dorst of speciale honger!!!

Laat je verrassen op MOMfest door Noordkade's eigen Pieperz, bekend om hun speciale friet gemaakt van de beste Pieperz. En voor de speciale dorst is er een speciaalbier in het MOMfust bier cafe door de brouwers van Vleeghel uit Veghel.
Over MOMfest>

Bezoek onze website

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden! Schrijfoudten voorbehouden. 
www.momfest.nl

Facebook

 

Twitter

 

YouTube

 
 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top