Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Met de uitverkochte editie van MOMfest 2023 nog vers in het geheugen, kunnen we alweer uitkijken naar 14 december 2024. Op deze datum zal namelijk de 30e editie van MOMfest plaatsvinden aan de Noordkade in Veghel. Een speciale editie verdient een speciale headliner, en die hebben we gevonden...

JETT REBEL NAAR DE NOORDKADE IN VEGHEL!
Jett Rebel, zanger, componist, multi-instrumentalist en producer, bekend van hits als "Louise" en "Tonight", schoot ooit als een komeet naar de top. Sindsdien is deze alleskunner niet meer weg te denken uit het (internationale) rockcircuit. Zijn dubbelalbum ‘Live In Amsterdam’ komt op 3 mei uit.

A rockfest before Christmas
Naast Jett Rebel staan er al meer namen op het affiche van MOMfest 2024! Tribute-acts van Metallica, The Cure en Red Hot Chili Peppers, de glamrock sensatie The Glamrocks, Money & the Man, Black Djangos, Fiep, Mono Kids, The Wild Blue en Pendejo!.

Meer acts volgen!!!

De voorverkoop is in volle gang. Tickets en meer info via Momfest.nl.

Algemene info:
MOMfest 2024. Zaterdag 14 december 2022 | 15.00 – 03.00 uur
Noordkade, adres: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Alle info: www.momfest.nl

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top