Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vanaf vandaag zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant en Gennep te vinden op één website.

 ’s-Hertogenbosch, woensdag 15 mei 2024

Vanochtend om 9.00 uur ging de website www.thuispoort.nl live. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties: Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij, Woonveste en Zayaz. Woningzoekenden kunnen nu op één website terecht voor beschikbare woningen in Noordoost-Brabant en een deel van Gennep. Inschrijven en verlengen is gratis. Calinde Derksen, manager-bestuurder van Thuispoort: “Je hoeft je als
woningzoekende niet meer op verschillende websites in te schrijven. Dat maakt het zoeken makkelijker. En je hebt een ruimere keuze uit passende woningen.”

Activeren inschrijving
Woningzoekenden die al bij een of meer van de deelnemende woningcorporaties zijn ingeschreven, nemen hun inschrijftijd mee naar Thuispoort. Ze krijgen vóór 22 mei allemaal een bericht met informatie om hun inschrijving bij Thuispoort te activeren.

Studentenwoningen
Voor studenten is er een aparte website: www.thuispoortstudentenwoningen.nl.

Meer informatie
www.thuispoort.nl

085 3303 550

Thuispoort IS trots op het resultaat. Dat laten we zien in deze video!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top