Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide
                              
                                        
Nieuwsbrief nr 5 2024 
Verdi onderwijs     

 

Beste relatie,

Na een intensief jaar met veel ontwikkelingen in onze organisatie is het tijd voor pauze, beeldschermen uit, BBQ aan of voor de reis waar zo lang naar uitgekeken is. Hoe mooi, bijzonder, leuk of pittig het schooljaar ook was: we kijken met trots terug op wat we weer hebben kunnen betekenen voor onze leerlingen.

Ik bedank je hartelijk voor de samenwerking in het afgelopen schooljaar en wens je een welverdiende, ontspannende en inspirerende zomer(vakantie) toe!

Paul Meessen, bestuurder

 


Leerlingen van basisschool de Ark in Veghel-Zuid rennen een gigantisch bedrag bij elkaar voor het MS-fonds!

 Knappe prestatie van basisschool de Vijfmaster! Uit handen van wethouder Rik de Compagnie werd dit themacertificaat WELBEVINDEN VAN DE GEZONDE SCHOOL officieel aangeboden, lees hier verder!

 

Binnen onze organisatie kennen we de Verdi Academie, dit is een breed aanbod van professionaliseringsactiviteiten voor onze leerkrachten/medewerkers. Jaarlijks wordt dit palet voorgeschoteld en wordt er gretig gebruik van gemaakt. Het aanbod is groot, denk bijvoorbeeld aan: Taal stimuleren in de kleutergroep, AI competenties versterken,  Meidenvenijn en Mindfulness. Ook de cursus coöperatief leren behoort tot het aanbod. Ook dit schooljaar is er weer een groep leerkrachten gecertificeerd!

 

Korte berichten

 Jaarlijks wordt voor de postactieven een gezellige activiteit georganiseerd waarbij onze voormalige, gepensioneerde leerkrachten en medewerkers zijn uitgenodigd.

De datum is geprikt, dat is woensdag 30 oktober 2024! 

 

Ons motto is: groei, val en sta weer op! Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive? WORD ONDERDEEL VAN VERDI

 

 

Verdi Start en Verdi Onderwijs genieten van de zomervakantie van maandag 8 juli tot en met vrijdag 16 augustus 2024.    

 
 
 
 
 
 

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top